Z-taitto

Tekee kaksi rinnakkaista taitosta, joista toinen osoittaa sisään- ja toinen ulospäin.

Kuva Z-taitosta

Tärkeää

• Toiminnon kanssa ei voi käyttää ohisyöttötasoa.

• Tämän toiminnon kanssa ei voi käyttää rei'itystä.

Alkuperäisten suunta ja Z-taiton sijainti

Aseta kaikki alkuperäiset syöttölaitteeseen normaalissa lukusuunnassa. Kun asetat alkuperäisen valotuslasille, aseta se samassa suunnassa mutta tekstipuoli alaspäin.

Alkuperäisten suunnan ja Z-taitosten sijaintien suhde on seuraava:

Kuva z-taitoksen paikasta

1Paina [Viimeistely].

Käyttöpaneelin näyttö

2Valitse taittosuunta ja paina sitten [OK].

Kun on asennettu viimeistelijä SR5000:

Käyttöpaneelin näyttö

Kun on asennettu viimeistelijä SR4020:

Käyttöpaneelin näyttö

3Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Voit määrittää taitospaikan 1 mm välein käyttäjän työkalujen kohdasta Z-taitoksen sijainti. Lisätietoja Z-taitoksen paikasta, katso Yleiset asetukset.

• Lisätietoja vakiokokoisista papereista, jotka voidaan Z-taittaa, ja kullekin tasolle niputettavien Z-taitettujen kopioiden määrästä, katso "Lisätietoja".

Liittyvät aiheet

Z-taiton tukitason käyttö