Nidonta

Kukin kopiosarja voidaan nitoa yhteen.

Kuva nidonnasta

Tärkeää

• Toiminnon kanssa ei voi käyttää ohisyöttötasoa.

• Jos valitset nidonnan ja satulanitojan niittikasettia ei ole asennettu viimeistelijään SR4020, saattaa tapahtua paperitukos. Tarkista, että niittikasetti on asennettu.

Nidontakohta ja alkuperäisen suunta

Aseta kaikki alkuperäiset syöttölaitteeseen normaalissa lukusuunnassa. Kun asetat alkuperäisen valotuslasille, aseta se samassa suunnassa mutta tekstipuoli alaspäin.

Alkuperäisten suunnan ja nidontakohdan välinen suhde on seuraava:

Kuva nidontakohdasta

*1 Yllä olevassa taulukossa näkyy nidontakohta. Paperin suunta ei osoita luovutussuuntaa.

*2 Nitominen tähän kohtaan ei ole mahdollista kopioitaessa A3- tai B4 JIS -kokoiselle paperille.

*3 Jos haluat niitin tähän kohtaan A3- tai B4 JIS -kokoiseen paperiin, valitse käänteinen lukusuunta kohdassa Alkuperäinen suunta ja valitse sitten Ylä 2.

1Paina [Viimeistely].

Käyttöpaneelin näyttö

2Valitse yksi käytössä olevista nidontapaikoista.

Kun on asennettu viimeistelijä SR4010 tai SR5000:

Käyttöpaneelin näyttö

Kun on asennettu viimeistelijä SR4020:

Käyttöpaneelin näyttö

Kun valitset nidontapaikan, Lajittelutila valitaan automaattisesti.

3Paina [OK].

4Anna kopiosarjojen lukumäärä numeronäppäimillä.

5Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Kun asetat alkuperäisen asiakirjan valotuslasille, aloita ensimmäisestä kopioitavasta sivusta. Kun asetat alkuperäiset asiakirjat syöttölaitteeseen, aseta ne niin että ensimmäinen sivu on päällimmäisenä.

• Kun asetat alkuperäiset asiakirjat valotuslasille tai syöttölaitteeseen käyttäen keräilyvalintaa, paina [Sharp]-näppäintä sen jälkeen, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

• Jos valitse Nidonta: Keskellä, sinun täytyy määrittää myös vihkotoiminto. Lisätietoja vihkosta, katso "Vihkonen/Vihko".

• Voit muuttaa alkuperäisessä näytössä näkyvät nidontakohdat Käyttäjän työkalut -valikon kohdassa Syöttö/Tulostus. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset

• Jos haluat tarkempaa tietoa siitä kuinka monta arkkia voi nitoa yhteen, ja kuinka monta nidottua arkkia mahtuu kullekin kasetille, katso "Lisätietoja".