Lajittelu

Laite lajittelee kopiot sarjoihin sivujärjestyksessä.

Tärkeää

• Kääntävän lajittelun käyttöön tarvitaan kaksi täyttä paperikasettia, joissa on samankokoista ja -tyyppistä paperit, mutta eri suunnissa(PystyVaaka).

• Kääntävän lajittelun kanssa ei voi käyttää ohisyöttötasoa.

Lajittelu/Siirtävä lajittelu

Kopiot lajitellaan sarjoihin sivujärjestyksessä.

Siirtävä lajittelu -toiminnon käyttöön tarvitaan lisävarusteena saatava viimeistelijä. Kun sarjan tai työn kopiot tulostuvat, seuraava tulostuu hieman limittäin edellisen päälle niin, että eri sarjat tai työt on helppo erottaa toisistaan.

Kuvaus lajittelusta

Kääntävä lajittelu

Laite kääntää joka toista kopiosarjaa 90 astetta (PystyVaaka), kun ne tulostuvat kopiotasolle.

Kuva kääntävästä lajittelusta

1Paina [Viimeistely].

Käyttöpaneelin näyttö

2Valitse [Lajittelu] tai [Kääntävä lajittelu].

Kun viimeistelijää ei ole asennettu:

Käyttöpaneelin näyttö

Kun on asennettu viimeistelijä SR4010 tai SR5000:

Käyttöpaneelin näyttö

Kun on asennettu viimeistelijä SR4020:

Käyttöpaneelin näyttö

3Paina [OK].

4Anna kopiosarjojen lukumäärä numeronäppäimillä.

5Aseta alkuperäiset.

Tarkista viimeistelytapa painamalla [Mallikopio]-näppäintä.

6Paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Kun asetat alkuperäisen asiakirjan valotuslasille, aloita ensimmäisestä kopioitavasta sivusta. Kun asetat alkuperäiset asiakirjat syöttölaitteeseen, aseta ensimmäinen sivu päällimmäiseksi.

• Kun asetat alkuperäiset asiakirjat valotuslasille tai syöttölaitteeseen käyttäen keräilyvalintaa, paina [Sharp]-näppäintä sen jälkeen, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

• Voit muuttaa lajitteluasetukset Käyttäjän työkalut -valikon kohdassa Syöttö/Tulostus. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset

• Jos haluat tarkempaa tietoa Kääntävän lajittelun kanssa käytettävän paperin vakiokoosta ja niputettavien arkkien sallitusta lukumäärästä, katso "Lisätietoja".