Kaksipuoleisuus

Kopioi kaksi 1-puolista sivua tai yhden 2-puolisen sivun yhdeksi 2-puoliseksi sivuksi.

Tärkeää

• Toiminnon kanssa ei voi käyttää ohisyöttötasoa.

• Paperin, jota voi käyttää tämän toiminnon yhteydessä, painoraja on 64 - 163 g/m2.

1-puolinen 2-puolinen

Kopioi kaksi 1-puolista sivua yhdeksi 2-puoliseksi sivuksi.

Kaksipuoleinen

2-puolinen 2-puolinen

Kopioi yhden 2-puolisen sivun yhdeksi 2-puoliseksi sivuksi.

Kaksipuoleinen

Alkuperäisen suunta ja valmiit kopiot

Valmis kopio saattaa erota riippuen siitä missä suunnassa asetit alkuperäiset (Pysty tai Vaaka).

Taulukossa on esitetty kopiosivujen suunnat paperin etu- ja kääntöpuolella, ei luovutussuuntia.

Kaksipuoleinen

1Paina [2-p./Yhd./Sarja]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

2Varmista, että [Kaksipuoleinen ] on valittu. Jos [Kaksipuoleinen] ei ole valittu, paina [Kaksipuoleinen].

3Valitse [1-puol. 2-puol.] tai [2-puol. 2-puol.].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat vaihtaa alkuperäisen tai kopion suunnan, paina [Suunta]-näppäintä.

4Paina [OK].

5Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Huom.

• Kun asetat alkuperäisen asiakirjan valotuslasille, aloita ensimmäisestä kopioitavasta sivusta. Kun asetat alkuperäiset asiakirjat syöttölaitteeseen, aseta ne niin että ensimmäinen sivu on päällimmäisenä.

• Kun asetat alkuperäiset asiakirjat valotuslasille tai syöttölaitteeseen käyttäen keräilyvalintaa, paina [Sharp]-näppäintä sen jälkeen, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

• Voit määrittää marginaalit Käyttäjän työkalut-valikon kohdassa Muokkaus. Lisätietoja, katso Yleiset asetukset.

• Jos haluat tarkistaa kaksipuoleisen kanssa käytettävien papereiden vakiokoot, katso “Täydennystiedot”.