Tallenna aloitusnäytön oletustoiminnot.

Voit tehdä aloitusnäytön asetukset niin, että oletusnäyttö sisältää toiminnot, joita käytetään useimmin.

Esimerkiksi: jos oletusvalinta on kaksipuoleisuus, mutta useimmin käytetään 1-puolista kopiointia, voit vaihtaa oletusasetukseksi 1-puolisen kopioinnin. Lisätietoja, katso “Aloitusnäytön oletustoimintojen tallentaminen”.

Voit tallentaa usein käytetyt kopiointiasetukset laitteen muistiin ja hakea ne sieltä tarvittaessa. Lisätietoja, katso “Usein käytettyjen toimintojen tallentaminen”.

Katso Useimmiten käytettyjen toimintojen tallentaminen.

Katso Aloitusnäytön oletustoimintojen tallentaminen.