Laitteen käyttöohjeet

Lue sen toiminnon ohjeet, jonka käytöstä haluat lisätietoja.

Tärkeää

• Jotkin käyttöohjeet on painettuna versiona, toiset sähköisenä.

• Ohjekirjan painetussa ja sähköisessä versiossa on sama sisältö.

• Adobe Acrobat Reader/Adobe Reader on oltava asennettuna, jotta käyttöohjeita voi lukea PDF-tiedostoina.

• HTML-muotoisten käyttöohjeiden tarkasteluun tarvitaan Internet-selain.

Tietoja laitteesta

Muista lukea tämän oppaan turvallisuustiedot ennen laitteen käyttöä.

Siinä kuvataan laitteen toiminnot kuten ohjauspaneelin käyttö, laitteen käyttöä edeltävät valmistelutoimet, tekstin näppäily ja mukana toimitettujen CD-levyjen asentaminen.

Vianmääritys

Antaa ohjeet yleisimpien ongelmien ratkaisemiseen ja selittää miten paperi, väri, niitit ja muut tarvikkeet vaihdetaan.

Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje

Ohjeessa kuvataan laitteen käyttöä kopiokoneena ja asiakirjapalvelimen toiminnot. Katso tästä ohjeesta myös kuinka alkuperäiset asiakirjat asetetaan.

Faksin käyttöohje

Selittää faksin toiminnot.

Tulostimen käyttöohje

Selittää tulostimen toiminnot.

Skannerin käyttöohje

Selittää skannerin toiminnot.

Verkko-opas

Kuvaa laitteen määrittelyt ja käytön verkkoympäristössä ja mukana toimitetun ohjelman käytön.

Yleiset asetukset

Kuvaa käyttäjän työkalujen asetukset ja osoitekirjan käytön, kuten faksinumeroiden, sähköpostiosoitteiden ja käyttäjäkoodien tallentamisen. Lue tästä ohjeesta myös tietoja laiteliitännöistä.

Tietoturvaopas

Tämä ohje on laitteen pääkäyttäjiä varten. Se esittelee turvatoiminnot, joilla pääkäyttäjät voivat suojata laitteen, sen sisältämät tiedot ja estää luvattoman käytön. Lisäturvaksi suosittelemme, että ensin tehdään seuraavat asetukset:

• Asenna laitevarmenne.

• Aktivoi SSL (Secure Sockets Layer) -alaus.

• Muuta pääkäyttäjän käyttäjänimi ja salasana Web Image Monitor -toimintoa käyttäen.

Lisätietoja, katso Tietoturvaopas.

Lue ohje huolella ennen kuin asetat lisäturvallisuustoiminnot tai käyttäjän ja pääkäyttäjän todennukset.

PostScript 3 Supplement

Selittää kuinka PostScript 3 asennetaan ja käytetään.

UNIX Täydennysosa

UNIX Täydennysosa on saatavilla Internet-sivustoltamme tai valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Ohje saattaa sisältää kuvauksia toiminnoista ja asetuksista, joita ei ehkä ole laitteessasi.

Lisätietoja

Sisältää laitetta koskevia lisätietoja ja tietoja ohjeessa käytettyjen tuotteiden tavaramerkeistä.

Muut käyttöohjeet

• DeskTopBinder Lite -ohjelman ohjeet

• DeskTopBinder Lite Asennusohje

• DeskTopBinder Johdanto-opas

• Auto Document Link Opas

Huom.

• Käyttöohjeet ovat laitetyyppikohtaisia.