Skicka fax eller skannade dokument när toner tagit slut

När tonern tagit slut i maskinen tänds indikatorn på skärmen. Det är fortfarande möjligt att skicka fax och skanna dokument, även om det inte finns någon toner kvar.

Viktigt

• Kommunikationen upphör om mer än 200 kommunikationer utförs när tonern har tagit slut och inte visas automatiskt i utskriftsjournalen.

1Se till att maskinen är i fax- eller skannerläge.

2Tryck på [Avsluta] och utför överföringsuppgiften.

Felmeddelandet försvinner.

Obs

• Rapporten som kan skrivas ut över skickade filer kan inte skrivas ut för filer skickade med minnessändning.

• Om fax- eller skannerskärmen inte visas i steg 1 trycker du på [Fax]- eller [Skanner].