Ändra till ett format som inte känns av automatiskt

Om du fyller på med ett pappersformat som inte väljs automatiskt måste du ange pappersformatet via kontrollpanelen. I det här avsnittet förklaras hur du fyller på format som inte väljs automatiskt.

1Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Bild av Användarverktyg/Räknare

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på fliken [Kassettpprinställningar].

Bild av användarpanelen

4Välj vilken kassett du vill ändra pappersinställningarna för.

Tryck på någon av [Kassettens pprformat: Kassett 2] till [Kassettens pprformat: Kassett 3].

Bild av användarpanelen

5Ange det laddade pappersformatet och matningsriktningen och tryck sedan på [OK].

Bild av användarpanelen

Pappersformatet och matningsriktningen visas.

Bild av användarpanelen

6Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Startskärmen visas.

Obs

• För att kunna välja "Anp. format" ska du kontakta din servicerepresentant.

• För mer information om pappersformat som väljs automatiskt, se Om den här maskinen.

• Om du vill använda papper som väljs automatiskt direkt efter att ha använt papper som inte väljs automatiskt, så måste du återgå till inställningen “Auto avkänning”. Fyll på papper på nytt och välj “Auto avkänning” i steg 5. Inställningen återgår till “Auto avkänning”.