Maskinen kan inte användas när ett meddelande visas

I det här avsnittet beskrivs troliga orsaker till och möjliga lösningar på problem med att maskinen inte kan användas när meddelanden visas.

Meddelande

Orsak

Lösning

“Mottagarlista/maskininställningar har uppdaterats. De valda mottagarna eller funktionsinställningarna har rensats. Välj nya inställningar.”

Mottagarlistan uppdateras från nätverket med SmartDeviceMonitor for Admin. Beroende på hur många mottagare som ska uppdateras kan det dröja innan du kan använda maskinen igen. Det är inte möjligt att använda maskinen när detta meddelande visas.

Vänta tills meddelande försvunnit. Stäng inte av strömmen medan meddelandet visas.