Om en felrapport skrivs ut

En felrapport skrivs ut om ett dokument inte kan skickas eller tas emot.

Möjliga orsaker kan vara ett problem med maskinen eller dålig telefonförbindelse. Om ett fel inträffar under överföringen, skicka originalet igen. Om ett fel inträffar under mottagningen ber du avsändaren att sända på nytt.

Viktigt

• Om ett fel uppstår ofta kontaktar du en servicetekniker.

• Kolumnen "Sida" anger antal sidor. Kolumnen "Sida ej sänd" och "Sidan ej mottagen" anger vilka sidor som inte har skickats eller tagits emot.

• Du kan visa mottagarna genom att konfigurera motsvarande användarparameter. För mer information, se Handbok för allmänna inställningar.

• Du kan visa avsändarnas namn genom att konfigurera motsvarande användarparameter. För mer information, se Handbok för allmänna inställningar.