Sändning och mottagning av papperslöst fax

Du kan spara mottagna fax på maskinens hårddisk i stället för att skriva ut dem på papper.

Mottagning

Du kan spara mottagna faxdokument i elektroniskt format utan att skriva ut dem på papper.

Bild av mottagning av papperslöst fax

• Du kan använda DeskTopBinder (tillval) eller en Web Image Monitor för att kontrollera, skriva ut, radera, återställa eller ladda ned dokument med din dator (Lagra mottagna dokument). Se Handbok för fax.

Sändning

Du kan skicka ett fax från din dator över nätverket (Ethernet eller trådlöst LAN) till den här maskinen, som sedan sänder faxet vidare genom sin telefonanslutning (LAN-fax)

Bild av sändning av papperslöst fax

• För att sända ett fax, skriva ut det från det Windowsprogram som du arbetar med, välj LAN-fax som skrivare och ange sedan mottagare.

• Du kan också kontrollera bilddata som har skickats.

• Mer information om maskinens inställningar finns i Handbok för allmänna inställningar.

• Mer information om hur funktionen används finns Handbok för fax.