Förenklad display

Detta avsnitt förklarar hur man byter till förenklad display.

När du trycker på [Förenklad display] ändras skärmen från startdisplay till förenklad display.

Tecken och knappar visas i större storlek för att underlätta användningen.

Illustration av knappar i förenklad display

Skärm för förenklad dokumentserver

Bild av användarpanelen (numrerade detaljer)

1. [Tangentfärg]

Tryck för att öka skärmkontrasten genom att ändra knapparnas färg.

Detta är endast tillgängligt på den förenklade displayen.

Obs

• För att återvända till startdisplayen, tryck på knappen [Förenklad display] igen.

• Vissa knappar syns inte på den förenklade displayen.