Display för dokumentserver

Förklarar de skärmbilder och ikoner som visas i funktionen Dokumentserver.

Dokumentserverns startdisplay

Bild av användarpanelen (numrerade detaljer)

1. Visar driftstatus och meddelanden.

2. Visar titeln på den aktuella skärmen.

3. Visar numren på original som lagrats i minnet, inställda kopior och klara kopior.

4. Visar knapparna för drift.

5. Visar en ikon som anger funktionen och färgläget som dokumentet lagrats med.

6. Visar knappar som används för att skifta mellan lista och miniatyrer i displayen.

Följande ikoner visas i listan över dokumentservern för att ange vilken funktion som används för att lagra ett dokument.

Funktion

Kopiator

Fax

Skrivare

Ikoner

Bild av användarpanelen

Bild av användarpanelen

Bild av användarpanelen

Färgikoner

Fullfärg

Svart och vitt

Ikoner

Bild av användarpanelen

Bild av användarpanelen

Miniatyrskärm

När miniatyrer visas, visas miniatyrbilder av de lagrade dokumenten. Detta är användbart när du vill kontrollera innehållet i ett dokument.

Bild av användarpanelen

Obs

• Alla sparade dokument kanske inte visas beroende på vilken säkerhetsfunktion som har angivits.