Använda förinställ jobb med tandemkopiering

Du kan ange inställningar för nästa tandemkopieringsjobb medan ett annat jobb fortfarande utförs på huvudmaskinen.

När det pågående jobbet är klart, fortsätter maskinen automatiskt med nästa jobb.

1På huvudmaskinen bekräftar du meddelandet “Tryck på [Nytt jobb] för att lägga till jobb i jobbkö.” följt att [Nytt jobb].

Bild av användarpanelen

2Kontrollera att “Klar” visas på skärmen och tryck sedan på [Tandemkop.].

3Placera originalen i huvudmaskinen.

4Kontrollera att meddelandet “Klar” visas, och ange sedan inställningar för jobbet.

Bild av användarpanelen

5Tryck på [Start] på huvudmaskinen.

Skanningen startar. Så snart det aktuella jobbet är klart påbörjas automatiskt nästa.

Obs

• Du kan förinställa max. åtta jobb.

• När du placerar original på originalglaset, tryck på [Fyrkant] när alla original har skannats.

• När flera original placeras i ADF-enheten, vänta tills den första originaluppsättningen har matats innan du lägger i nästa.

• Förinställda jobb med tandemkopieringsläget kan bara ändras när huvudmaskinen är färdig med skanningen av originalen.

• Förinställda jobb med tandemkopieringsläget kan bara ändras när kopieringen ännu inte startats på någon av maskinerna.