Seriekopiering

Kopierar separat fram- och baksida av ett tvåsidigt original eller de två motsatta sidorna i ett inbundet original till två ark.

Viktigt

• Du kan inte använda Boken 1-sidig funktion från ADF-enheten.

Följande tabell visar pappersformaten för Bok 1-sidig när reproduktionsproportionen är 100%:

Metrisk version

Illustration över seriekopiering

Tumversion

Illustration över seriekopiering

Det finns två typer av seriekopiering.

Bok 1-sidig

Du kan göra 1-sidiga kopior från två motstående sidor i ett inbundet original (bok).

Illustration över seriekopiering

2-sidig 1-sidig

Du kan göra 1-sidiga kopior från 2-sidiga original.

Illustration över seriekopiering

1Tryck på [Dup./Kombin./Serie].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Serie].

3Välj [2-sidigt 1-sidigt] eller [Bok 1-sidigt], och tryck sedan på [OK].

Bild av användarpanelen

Om du angav [2-sidigt 1-sidigt], så kan du ange riktningen.

Obs

• Tryck på knappen [Skarp] när alla original har skannats.