Ange första utskriftssidan och startnumret(“s1,s2...”, “-1-,-2-...”, “s.1,s.2... ”, “1,2... ”)

Ange den första utskriftssidan och startnummer.

Exemplet nedan visar när den första utskriftssidan är "2" och startnumret är "3".

Illustration av sidnumrering

I följande procedur är "s1, s2..." valt, men proceduren är densamma oavsett vilket format du har valt.

1Tryck på [Ändra] under Ändra numrering.

2Tryck på [Första utskriftssida], ange med siffertangenterna det sidnummer i originalet varifrån utskriften ska starta, och tryck sedan på [Skarp].

Bild av användarpanelen

3Tryck på [Första utskriftsnr.], ange med siffertangenterna det sidnummer varifrån numreringen ska börja, och tryck sedan på [Skarp].

4Tryck på [Sista numret], ange med siffertangenterna det sidnummer där numreringen ska sluta och tryck sedan på [Skarp].

Om du vill numrera alla sidor till slutet, tryck på [till slutet].

För att ändra ett angivet nummer, tryck på [Rensa] och ange sedan ett nytt nummer.

5När alla inställningar är gjorda, tryck på [OK].

6Tryck på [OK] två gånger.

Obs

• Den sista siffran är det sista sidnumret som skrivs ut. Till exempel, om totalt antal sidor är tio och du vill skriva ut upp till sju sidor och inte vill skriva ut från sidan 8 och framåt, skriv in "7" som sista siffra. Normalt sett behöver du inte skriva in siffran.

• Du kan ställa in ett värde från 1 till 9999 för [Första utskriftssida], [Första utskriftsnr.], och [Sista numret].