Sidnumrering

Använd denna funktion för att skriva sidnummer på kopior.

Illustration av sidnumrering

Viktigt

• Du kan inte använda sidoinmatningsfacket tillsammans med denna funktion.

Det finns sex typer av sidnumrering.

Stämpelposition och originalriktning

Sidstämpelns position varierar beroende på i vilken riktning du placerar originalen.

Illustration av stämpelposition

1Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Stämpel].

3Tryck på [Sidnumrering].

4Välj format för sidnumrering.

Bild av användarpanelen

Du kan ange stämpelfärgen, dess position, vilka sidor som ska stämplas och numrering.

5När alla inställningar är gjorda, tryck på [OK].

6Tryck på [OK].

Obs

• Förvald färg är svart.

• Du kan ändra inställningarna för sidnumrering under Stämpel i Användarverktyg. För mer detaljer om Stämpel, se Handbok för allmänna inställningar.

• Du kan ändra stämpelpositionen om Kombinera eller Duplex är angivet för användning med den här funktionen under Duplex Stämpelposition för baksida eller Sidnumrering i Kombinera i Användarverktyg. För mer detaljer om de här inställningarna se Handbok för allmänna inställningar.