Förinställ stämpel

Meddelande skrivs på kopior.

Illustration av Förinställ stämpel

Viktigt

• Du kan inte använda sidoinmatningsfacket tillsammans med denna funktion.

• Du kan bara stämpla ett meddelande åt gången.

Följande åtta meddelande finns tillgängliga för Förinställ stämpel:

"KOPIA", "BRÅDSKANDE", "PRIORITET", "För din info.", "PRELIMINÄRT", "Endast för internt bruk", "KONFIDENTIELLT", "UTKAST"

Stämpelposition och originalriktning

Stämpelpositionen varierar beroende på i vilken riktning du placerar originalen.

Illustration av stämpelposition

1Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Stämpel].

3Tryck på [Förin. stämp.].

4Välj önskat meddelande.

Du kan ändra stämpelns färg, position, storlek och densitet.

5Tryck på [Alla sidor] eller [Endast 1:a sidan] för att välja utskriftssida.

Bild av användarpanelen

6När alla inställningar är gjorda, tryck på [OK].

7Tryck på [OK].

Obs

• När fullfärgskopiering har valts flyttar fullfärgsräknaren fram med “1”.

• Stämpelfärgen är svart som standard.

• Du kan ändra inställningarna för Förinställ stämpel under Stämpel i Användarverktyg. Beroende på vilken inställning som görs så kan densiteten ändras. För mer detaljer om Stämpel, se Handbok för allmänna inställningar.