Originalriktning

Om nödvändigt kan du kan ange originalriktning.

När du använder originalglaset, placera originalet med texten nedåt. När du använder ADF-enheten, placera det med texten uppåt.

Illustration av originalriktining

1. Dokumentmatare (ADF)

2. Originalglas

När du inte kan placera originalet som ovan kan du inte kopiera som du vill med vissa funktioner. Om detta händer, ändra riktningen genom att välja oläslig riktning.

1Tryck på [Specialoriginal].

Bild av användarpanelen

2Välj originalriktning, och klicka sedan på [OK].

Bild av användarpanelen

Obs

• Det är att rekommendera att denna funktion används tillsammans med funktionen Automatiskt pappersval eller Automatisk förminskning/förstoring.