Skapa färger genom att ange densitet för primärfärger med sifferknapparna

Skapar färger genom att direkt specificera densiteten för varje färg med hjälp av siffertangenterna.

1Tryck på [Redigera/Färg].

2Tryck på [Färg] och tryck sedan på [Användarfärg].

3Tryck på [Program] och välj sedan numret (01-15) för färgen som ska registreras.

4Tryck på [Anpassad inställning].

Bild av användarpanelen

5Välj den färg vars densitet ska specificeras.

6Ange densitet med sifferknapparna och tryck sedan på [Fyrkant].

Bild av användarpanelen

Upprepa steg 5-6 om du vill ange densitet för flera färger.

Du kan också ange densiteten genom att trycka på [Justera med[Plus] [Minus]].

7Kontrollera inställningarna och tryck sedan på [OK].

8Tryck på [OK] två gånger.

Obs

• Att välja en nyckel för användarfärg som indikeras med en fast linje kommer att ändra (skriva över) innehållet för den färgen.