Justera färger utgående från en vald färg

Skapar färger genom att justera densiteten på primärfärgerna utgående från en grundläggande färg.

1Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

2Tryck på [Färg] och tryck sedan på [Användarfärg].

3Tryck på [Program] och välj sedan numret (01-15) för färgen som ska registreras.

4Välj den färg som ska användas som grundläggande basfärg från grund- och användarfärgerna.

Primärfärgernas densitet för den valda färgen visas.

Bild av användarpanelen

För att välja användarfärg trycker du på [Användarfärg], därefter väljer du färg.

5Välj färgen vars densitet ska anges och ange sedan densitet i procent med hjälp av [Plus] och [Minus].

Bild av användarpanelen

Du kan också ange densitet genom att trycka på [Justera med siffertang.].

6Kontrollera inställningarna och tryck sedan på [OK].

7Tryck på [OK] två gånger.

Obs

• Att välja en nyckel för användarfärg som indikeras med en fast linje kommer att ändra (skriva över) innehållet för den färgen.