Färgbakgrund

Kopierar genom att lägga till en färg på hela sidan.

Viktigt

• Eftersom funktionen Färgbakgrund skriver över hela originalet kan det hända att färgen på bilden ändras.

1Välj ett färgläge.

2Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

3Tryck på [Färg] följt av [Färgbakgrund].

4Välj bakgrundsfärg och tryck sedan på [OK] två gånger.

Bild av användarpanelen

Du kan justera densiteten för varje färg i fyra steg.

För att välja användarfärg trycker du på [Användarfärg], därefter väljer du färg.

5Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• Du kan avbryta valet genom att trycka på den valda (markerade) tangenten.

• När Fullfärg har valts, flyttar fullfärgsräknaren fram med “1” steg. När svartvitt har valts flyttar enfärgsräknaren fram med “1” steg.