Radera färg

Kopierar genom att radera en speciell färg från bilden av originalet.

1Välj ett färgläge.

2Tryck på [Redigera/Färg].

Bild av användarpanelen

3Tryck på [Färg] följt av [Radera färg].

4Välj färgen som ska raderas.

Bild av användarpanelen

Upp till fyra färger kan raderas på samma gång.

5När alla färger som ska tas bort har valts trycker du på [OK] två gånger.

6Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• Bredden på färgen som ska konverteras kan justeras i fem nivåer. När färgbredden är inställd på [Bredare] under inställningen för färgkänslighet i Användarverktyg och röd har ställts in, konverteras alla orange- och violettaktiga färger. Du kan ändra den här inställningen. För mer om färgkänslighet, se Handbok för allmänna inställningar.

• Du kan avbryta valet genom att trycka på den valda (markerade) tangenten.

• När Fullfärgskopiering har valts, ökar fullfärgsräknaren med “1” steg. När Svartvitt har valts ökar enfärgsräknaren med “1” steg.

• För exempel på vad du kan göra med färgfunktionerna, se “Vad du kan göra med denna <Färgfunktioner/Färgjusteringar>”.