Fönstret Jobblista

Detta avsnitt förklarar displayer och ikoner som visas i fönstret för jobblista.

Fönstret Jobblista varierar beroende på om Jobbordning är valt med Utskriftsprioritet för Systeminställningarna. För mer detaljer om inställningsproceduren, se Handbok för allmänna inställningar.

När [Jobbordning] inte har valts:

Jobblistan visas för varje funktion.

Bild av användarpanelen (numrerade detaljer)

När [Jobbordning] har valts:

Jobblistan visas för alla funktioner sorterat efter utskriftsjobb.

Bild av användarpanelen (numrerade detaljer)

1. Växlar mellan jobblista för varje funktion.

2. Växlar mellan [Lista Aktuella/Väntande jobb] och [Jobbhistorik].

3. Visar reserverade jobbnummer.

4. Visar funktionen som används för utskrift av jobb.

Bild av användarpanelen: Jobb utskrivna med kopieringsfunktionen.

Bild av användarpanelen: Jobb utskrivna med skrivarfunktionen

Bild av användarpanelen: Jobb utskrivna med dokumentserverfunktionen

Bild av användarpanelen: Jobb utskrivna med DeskTopBinder

Bild av användarpanelen: Jobb utskrivna med Web Image Monitor