Att kopiera på anpassat pappersformat

Gör kopior på papper av anpassat format via sidoinmatningsfacket.

1Öppna sidoinmatningsfacket och för in papperet med framsidan uppåt så att ett pip hörs.

2Justera pappersguiderna efter pappersformatet.

3Tryck på [Sidofack], och sedan på [Skarp].

4Tryck på [Anpassat format].

Bild av användarpanelen

5Skriv in det horisontella måttet med siffertangenterna och tryck sedan på [Skarp].

Bild av användarpanelen

6Skriv in det vertikala måttet med siffertangenterna och tryck sedan på [Skarp].

7Tryck på [OK].

8Placera originalen och tryck sedan på [Start].

Obs

• För att ändra de värden du skrivit in, tryck på enheten som du vill ändra och skriv sedan in ett nytt värde.