Registrera standardfunktionerna för Visas först

Du kan konfigurera inställningarna på startskärmen så att standarddisplayen innehåller de funktioner du använder mest.

Till exempel: Om standardvalet är Duplexfunktionen men den funktion du använder mest är 1-sidig kopiering kan du ändra förvalsinställningen till 1-sidig kopiering istället. Se "Registrera standardfunktionerna för Visas först" för närmare detaljer.

Du kan också lagra kopieringsinställningar som används ofta i maskinens minne och ta fram dem för framtida bruk. Se "Registrera funktionen Används ofta" för närmare detaljer.

Se Registrera ofta använda funktioner.

Se Registrera startskärmens standardfunktioner.