Registrera ofta använda funktioner

Inställningar för kopieringsjobb som används ofta kan lagras i maskinens minne och sedan hämtas för framtida bruk.

Du kan lagra upp till 10 program.

Obs

• När ett angivet program registreras som standard blir dess värden standardinställningar som visas utan att du trycker på [Programmera] när lägen raderas eller återställs, och efter att strömbrytaren slås på. Se "Registrera startskärmens standardfunktioner".

• Pappersinställningar lagras efter pappersformat. Om du placerar mer än en papperskassett av samma format kommer papperskassetten som prioriteras under Inställningar för papperskassetter i rutan Användarverktyg att väljas först. För mer detaljer, se Handbok för allmänna inställningar.

• Program raderas inte om strömmen stängs av eller om du trycker på [Nollställ lägen].