Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Pitkän matkan siirtäminen

1Sammuta laitteesta virta, irrota USB- tai ethernet-kaapeli ja irrota sitten virtajohto seinäpistokkeesta. Älä poista värikasetteja. Poista paperi.

2Pakkaa tulostin, jos kuljetat sitä pitkiä matkoja, kuten vaihdettaessa toimistohuonetta tai taloa. Irrota kaikki johdot, laita tulostin laatikkoon, jossa se toimitettiin ja siirrä se vaakatasossa. Kun tulostin on siirretty, ota verkkokortti ensin irti ja laita se sitten uudelleen paikoilleen.

Ota yhteyttä tulostimen myyjään tai huoltoon lisätietojen saamiseksi.

Huom.

• Tulostimen sisäosa voi sotkeentua, jos tulostin ei ole vaakatasossa siirrettäessä.

• Kun siirrät tulostinta irrota myös virtajohto tulostimesta.