Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Lyhyen matkan siirtäminen

Toimi seuraavasti, kun siirrät tulostinta samassa huoneessa.

TÄRKEÄÄ

• Laite painaa noin 13 kg.

• Itsesi ja laitteen vahingoittumisen välttämiseksi, nosta laitetta hitaasti ja huolellisesti pitämällä kiinni molemmilta puolilta.

• Huolimaton käsittely ja varomattomuus nostettaessa voi johtaa rikkoutumiseen ja/tai henkilövahinkoon.

Tärkeää

• Varmista, että tulostin pysyy vaakatasossa. Jos sitä kallistetaan liikaa, väriainetta voi valua hukkavärisäiliöstä.

1Laita virta pois päältä, irrota USB- tai ethernet-kaapeli ja irrota virtajohto seinäpistokkeesta.

Muista myös irrottaa virtajohto tulostimesta ennen siirtämistä.

2Nosta tulostin ja siirrä se asennuspaikkaan.

kuva

Tartu kiinni tulostimen sivuilla olevista kohdista kuvan osoittamalla tavalla. Laitetta tulee käsitellä varovasti.

Varmista, ettei virtajohto ole jäänyt tulostimen alle.