Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Tulostimen tilan näyttäminen

Voit näyttää tulostimen tilan.

1Käynnistä SmartDeviceMonitor for Client.

2Napsauta oikealla SmartDeviceMonitor for Client -kuvaketta.

Tulostimen tila näkyy SmartDeviceMonitor for Client -kuvakkeessa tehtäväpalkin ilmoitusalueella.

3Seurataksesi tulostimen tilaa tarkemmin, napsauta oikealla SmartDeviceMonitor for Client -kuvaketta ja valitse valvottava tulostin.

4Napsauta [Tulostin].

Valintaikkuna, jossa näkyy tulostimen tila avautuu.

Huom.

• Katso valintaikkunan tietojen tarkempi kuvaus SmartDeviceMonitor for Client -sovelluksen ohjeista.

• Katso tarkemmat tiedot siitä, miten kuvake näyttää tulostimen tilan SmartDeviceMonitor for Client -sovelluksen ohjeista.