Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

SmartDeviceMonitor for Clientin käyttö

SmartDeviceMonitor for Client on sovellus, jolla voi seurata verkon kautta tulostavaa tietokonetta. Suosittelemme tämän ohjelman asennusta asiakaskoneelle. SmartDeviceMonitor for Client on välttämätön, jos haluat tulostaa verkon kautta Windows 98/Me -ympäristössä.

Mitä sillä voi tehdä?

SmartDeviceMonitor for Client -sovelluksella voit:

• Tulostaa toiselle tulostimelle

• Tulostaa suoraan verkkotulostimelle ilman tulostuspalvelinta.

• Tulostaa toisen tulostimen kautta, jos valitun tulostimen jonossa on liikaa töitä tai virhetilanne estää tulostuksen (Korvaava tulostus).

• Lähettää useita töitä usealle tulostimelle (Rinnakkainen tulostus).

• Rekisteröidä tulostinryhmiä korvaavaan tai rinnakkaiseen tulostukseen.

• Saada tiedon virheilmoituksesta, jos tapahtuu virhe työn lähetyksessä tai tulostuksessa.

• Valvontatoiminto

• Tarkistaa tulostimen tilan kuten jäljellä olevan paperin määrän tulostettaessa.

• Valvoo samanaikaisesti useita käytössä olevia tulostimia.

• Tarkistaa tulostimen verkkoasetukset ja järjestelmäasetukset.

• Lähettää tiedon tulostuksen valmistumisesta.

• Voit tarkastella jopa 100 omaa tulostustyötäsi.