Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Värit eivät vastaa näytöllä näkyvää kuvaa

Jos tulostetun kuvan ja näytöllä näkyvän kuvan väreissä on eroja, seuraavat asiat tulee tarkistaa.

Onko värisävyä säädetty?

Koska tulostetut värit ja näytöllä näkyvät värit tuotetaan eri menetelmillä, tulostetun värin ja näytöllä näkyvän värin värisävy voi olla eri vaikka ne ovat “samanvärisiä”. Säädä värien kohdistustoiminnon avulla tulostettujen ja näytöllä näkyvien värien värisävy lähemmäksi toisiaan.

Onko suutintesti tehty?

Kirjoituspäät voivat olla tukossa ja väriaineen määrää ei voida säätää oikein. Tulosta suuttimien testikuvio ja puhdista kirjoituspäät tarvittaessa. Katso Suuttimien tarkistus, Kirjoituspäiden puhdistus.

Tehtiinko tulostus mustavalkoisena?

Tarkista sovelluken väriasetus ja tulostinohjaimen väritulostuksen asetus.

Onko tulostuslaadun asetukset tehty?

Valitse [Print Quality] -alueella [Quality priority] tai [Speed priority] ja sitten tulosta.

Onko paperityypin asetus oikea?

Varmista, että tulostinohjaimen paperityypin asetus vastaa syötetyn paperin tyyppiä.

Oletko kokeillut tulostamista tavalliselle mustesuihkupaperille?

Kokeile tulostusta tavalliselle mustesuihkupaperille. Tulostusjäljen pitäisi olla selkeämpi.

Onko kaksisuuntainen tietoliikenne käytössä?

Jos kaksisuuntainen yhteys ei ole käytössä, tulostettujen kuvien värisävy voi poiketa näytöllä näkyvistä kuvista. Ota kaksisuuntainen yhteys käyttöön.

Katso Jos kaksisuuntainen viestintä ei ole käytössä. Lisätietoja kaksisuuntaisesta yhteydestä, katso tulostinohjaimen ohje.