Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Suuttimien tarkistus

Toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti ja tulosta suuttimien tarkistuksen testikuvio, kun haluat tarkistaa ovatko kirjoituspään suuttimet tukossa vai ei.

1. Paina [Menu]-näppäintä.

kuva

2. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin], kunnes [Maintenance] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Menu:
     Maintenance
  3. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin], kunnes [Nozzle Check] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Maintenance:
     Nozzle Check
  4. Paina [#Enter]-näppäintä.

Press # to
    print pattern

Testikuvio tulostetaan.

5. Paina [Online]-näppäintä.

Aloitusnäyttö tulee esiin.

6. Tarkista tulostettu testikuvio.

Normaali

kuva

Kun kirjoituspäät ovat tukossa

kuva