Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Asennuksen tarkastus

Tarkista, että ohjelmisto on asennettu.

Kuvakkeiden tarkastus

Jos tulostinohjain on asennettu oikein, tulostimen kuvake näkyy kansiossa [Tulostimet ja faksit]

Kun käyttöohje on asennettu, käyttöohjeen kuvake näkyy työpöydällä.

Jos kuvakkeita ei näy, ohjelmisto ei ole okein asennettu. Tässä tapauksessa tulee asennus suorittaa uudelleen. Katso Pika-asennus USB-liitännälle.

Ohjelmiston tarkastus

Voit asentaa SmartDeviceMonitor for Client -ohjelman napsauttamalla “Pika-asennus verkkoon” tai “DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client”. Jos SmartDeviceMonitor for Client on asennettu, SmartDeviceMonitor for Client -kuvake näkyy [SmartDeviceMonitor for Client] -kansiossa. Avaa [SmartDeviceMonitor for Client] -kansio valitsemalla [Ohjelmat] [Käynnistä]-valikossa ja sitten valitsemalla [DeskTopBinder] ja sen jälkeen [SmartDeviceMonitor for Client].

Porttien tarkistus

Katso tulostimen ominaisuuksien valintaikkunassa, että USB-yhteys tai verkkotulostin on valittu portiksi. Tarkista yhteys tulostamalla testisivu. Jos testisivua ei tulostu, katso Jos testitulostus ei onnistu.