Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Jos testitulostus ei onnistu

Tässä selitetään ohjeita testitulostuksen ongelmien ratkaisuun.

Virtajohto tai USB- tai Ethernet-kaapeli ei ole kunnolla kiinni.

Tarkista, että virtajohto ja USB- tai Ethernet-kaapeli ovat kunnolla kiinni.

Portin asetukset eivät ole kunnossa.

1. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Asetukset], ja napsauta [Tulostimet].

2. Napsauta tulostimen kuvaketta ja napsauta sitten [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

3. Klikkaa [Lisätiedot]-välilehteä (Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003, Windows NT 4.0: [Portit]-välilehti) ja tarkista tulostimen portti.

• Valitse USB- tai verkkotulostin listasta, jos valittu portti on joku muu kuin USB- tai verkkotulostin.

• Jos haluat valita USB-liitännän ja sitä ei ole listassa, tulostinohjain pitää asentaa uudelleen. Katso USB-yhteys ei löydy automaattisesti.

Väriaineen syöttö ei ole valmis.

Väriaineen syöttö kirjoituspäihin käynnistyy automaattisesti, kun tulostin laitetaan päälle tai kasetti on vaihdettu.

Odota, kunnes väriaineen syöttö on valmis, jonka jälkeen [Virta] -näppäin lakkaa vilkkumasta ja jää palamaan.

Tulostin on offline-tilassa.

Tarkista, että tulostimen online valo on päällä. Jos tulostin on offline-tilassa, paina [Online]-näppäintä jotta tulostin siirtyy online-tilaan.

On tapahtunut tulostusvirhe.

Tarkista ohjauspaneelista, onko tapahtunut tulostusvirhe. Jos on, korjaa virhe ja yritä sitten tulostaa uudelleen.

Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa, ota yhteyttä myyntiedustajaan tai huoltoon.