Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Kohdistus (Registration)

Toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti, kun haluat säätää tulostuksen aloituskohtaa kullekin paperikasetille tulostetun testikuvion tarkistuksen jälkeen.

1. Käännä kirjekuorien valitsin kuva etuasentoon.

kuva

2. Paina [Menu]-näppäintä.

kuva

3. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin], kunnes [Maintenance] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Menu:
     Maintenance
  4. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin], kunnes [Registration] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Maintenance:
     Registration
  5. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin], kunnes [Pr.Test Pattern] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Registration:
     Pr.Test Pattern
  6. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi paperikasetin ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Pr.Test Pattern:
     Tray 1
  7. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi paperityypin ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Pr.Test Pattern:
     *Plain Paper

Tulostuksen aloituskohdan säädön testikuvio tulostetaan.

8. Tarkista tulostetusta testikuviosta optimaaliset säätöarvot.

9. Taita testikuvioarkki kaksinkerroin pituussuunnassa.

kuva

10. Optimaalinen säätöarvo on yksittäisen pystysuoran viivan ja risteillä merkityn pystysuoran viivan etäisyys, jonka näet kun pidät taitettua paperia valoa vasten. Kun etäisyys on yksi merkki "+"-suunnassa, [Lukusuunta]-asetuksen optimaalinen säätöarvo on "+1.0".

kuva

11. Taita testikuvioarkki kahtia leveyssuunnassa ja tarkista asetuksen [Feed Direction] säätöarvo.

Säätöarvoja voi muuttaa 0,1:n askelin.

12. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin], kunnes [Adjustment] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Registration:
     Adjustment
  13. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi paperikasetin ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Adjustment:
     Tray 1
  14. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi paperityypin ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Adjustment:
     *Plain Paper
  15. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] syöttääksesi säätöarvot (-4.0 - +4.0) asetukselle [Read Direction] kohdasta 7 ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Read Direction:
    (-4, +4)   0.0
  16. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] syöttääksesi säätöarvot (-4.0 - +4.0) asetukselle [Feed Direction] kohdasta 7 ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Feed Direction:
    (-4, +4)  0.0
  17. Paina [Online]-näppäintä.

Aloitusnäyttö tulee esiin.

Huom.

• Jos valitset paperityypin[Glossy Paper (kiiltävä)] paperikasettiin 1, voit säätää vain [Feed Direction]-asetusta.