Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Säädä paperinsyöttö (Adj.Paper Feed)

Jos vaakasuorat viivat eivät tulostu kohdakkain, tulostetut kuvat ovat epätasaisia tai musta tai valkoinen viiva tulostuu säännöllisin välimatkoin, tulosta testikuvio ja säädä paperin syötön asetuksia.

1. Käännä kirjekuorien valitsin kuva etuasentoon.

kuva

2. Paina [Menu]-näppäintä.

kuva

3. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin], kunnes [Maintenance] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Menu:
     Maintenance
  4. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin], kunnes [Adj.Paper Feed] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Maintenance:
     Adj.Paper Feed
  5. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin], kunnes [Pr.Test Pattern] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Adj.Paper Feed:
     Pr.Test Pattern

Paperin syötön säädön testikuvio tulostetaan.

6. Tarkista tulostetusta testikuviosta optimaaliset säätöarvot.

Optimaalinen säätöarvo on numero, joka on vaaleimman harmaan neliön vasemmalla puolella ja jonka molemmin puolin on suorat vaakasuorat viivat. Kun tämä numero on "+2", ihanteellinen säätöarvo on "+2".

kuva

Kun vaaleimman harmaan neliön vieressä olevat vaakasuorat viivat menevät poikki, valitse ihanteellinen säätöarvo katsomalla viivat, jotka katkeavat päinvastaiseen suuntaan. Kun "+2" on vaalein harmaa neliö ja vaakasuorat viivat "+6" katkeavat päinvastaiseen suuntaan, ihanteellinen säätöarvo on välillä "+3" ja "+5". Tarkista tulos säädön jälkeen.

kuva

7. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin], kunnes [Adjustment] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Adj.Paper Feed:
     Adjustment
  8. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi säätöarvon (-14 - +14) kohdasta 5 ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

A:
  9. Paina [Online]-näppäintä.

Aloitusnäyttö tulee esiin.