Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Asetukset tulostimen tilan sähköposti-ilmoituksiin

Voit asettaa sähköpostin lähetyksen perusasetukset ja todennusasetukset.

SMTP-palvelimen määrittäminen

Voit valita käytetäänkö SMTP:tä, ja määrittää SMTP-palvelimen ja SMTP-porttinumeron. “Administrator E-mail Address” (Pääkäyttäjän sähköpostiosoite) näkyy sähköpostin viestissä. “Device E-mail Address” (Laitteen sähköpostiosoite) tulee kohtaan “From”.

Toiminnot

Mahdollinen arvo

Oletusarvo

SMTP

Active

Inactive

Inactive

SMTP Server Name

Korkeintaan 127 merkkiä. (1-tavuiset aakkosnumeeriset merkit)

Tyhjä

SMTP Port Number

1-65535

25

Device E-mail Address

Korkeintaan 127 merkkiä. (1-tavuiset aakkosnumeeriset merkit)

Tyhjä

Administrator E-mail Address

Korkeintaan 127 merkkiä. (1-tavuiset aakkosnumeeriset merkit)

Tyhjä

Text in E-mail

Korkeintaan 255 merkkiä. (1-tavuiset aakkosnumeeriset merkit) (2-tavuiset käytettävissä)

Tyhjä

SMTP-todennuksen asetukset

Määrittämällä SMTP-todennusaseasetuksen, voit lähettää sähköpostia kohteisiin, joissa sähköpostipalvelin tekee SMTP-todennuksen.

Kun määrität SMTP-todennusasetukset, voit kirjautua SMTP-palvelimille, jotka vaativat todennuksen. Tuetut todennusprotokollat ovat: CRAM MD5, PLAIN ja LOGIN.

Jos valitset [Auto] kohdassa [SMTP Authentication Encryption], tulostin yrittää kirjautua laitteelle järjestyksessä CRAM MD5, LOGIN ja PLAIN.

Jos valitset [On] kohdassa [SMTP Authentication Encryption], tulostin yrittää kirjautua laitteelle CRAM MD5 -todennusta käyttäen. Jos valitset [Off] kohdassa [SMTP Authentication Encryption], tulostin yrittää kirjautua laitteelle käyttämällä ensin LOGIN ja sitten PLAIN.

Toiminnot

Mahdollinen arvo

Oletusarvo

SMTP Authentication

Active

Inactive

Inactive

SMTP Authentication Name

Korkeintaan 191 merkkiä. (1-tavuiset aakkosnumeeriset merkit)

Tyhjä

SMTP Authentication Password

Korkeintaan 63 merkkiä. (1-tavuiset aakkosnumeeriset merkit)

Tyhjä (Ei salasanaa)

SMTP Authentication Encryption

Auto

Päällä

Pois

Auto

POP before SMTP -asetus

Määrittämällä SMTP-todennusaseasetuksen, voit lähettää sähköpostia kohteisiin, joissa sähköpostipalvelin tekee SMTP-todennuksen.

Kun käytössä on POP before SMTP, voit kirjautua SMTP-palvelimille, jotka tukevat toimintoa.

Valitse otetaanko POP before SMTP käyttöön, ja valitse POP-palvelimen nimi, POP-porttinumero, POP-käyttäjätunnus ja POP-salasana.

Jos valitset [Auto] kohdassa [POP Authentication Encryption], tulostin yrittää kirjautua laitteelle APOP-todennuksella ja sitten käyttäen raakatekstiä.

Jos valitset [On] kohdassa [POP Authentication Encryption], tulostin yrittää kirjautua vain APOP-todennuksella. Jos valitset [Off] kohdassa [POP Authentication Encryption], tulostin yrittää kirjautua vain raakatekstillä.

Kohdassa POP-todennnuksen odotusaika (millisekuntteja) voit määrittää, kuinka kauan tulostin odottaa ennen kirjautumista SMTP-palvelimeen POP-palvelimeen kirjautumisen jälkeen.

Toiminnot

Mahdollinen arvo

Oletusarvo

POP before SMTP

Active

Inactive

Inactive

POP Server Name

Korkeintaan 127 merkkiä. (1-tavuiset aakkosnumeeriset merkit)

Tyhjä

POP Port Number

1-65535 (1-tavuiset numerot)

110

POP User Name

Korkeintaan 127 merkkiä. (1-tavuiset aakkosnumeeriset merkit)

Tyhjä

POP Password

Korkeintaan 63 merkkiä. (1-tavuiset aakkosnumeeriset merkit)

Tyhjä (ei salasanaa)

POP Authentication Encryption

Auto

Päällä

Pois

Auto

Wait Time after POP Authentication

0-10000 (millisecond(s))