Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Internet-selaimen käyttö

Mahdolliset toimenpiteet

Seuraavat toimenpiteet voidaan tehdä asiakaskoneelta käsin Internet-selaimella.

• Tulostimen tilan ja asetuksien tarkastelu

• Tulostimen nollaus

• Tulostimen asetukset

• Sähköposti-ilmoitusten asetukset

• Verkkoprotokollien asetukset

• Turvallisuusasetukset

Tulostimen asetukset

Toimenpiteiden tekemiseen Internet-selaimella vaaditaan TCP/IP. Sen jälkeen kun tulostin on säädetty käyttämään TCP/IP:tä, toimeenpiteet Internet-selaimella tulevat mahdollisiksi.

Suositellut Internet-selaimet

• Windows:

Internet Explorer 6.0 tai uudempi

Tuetut Internet-selaimet

• Windows:

Internet Explorer 5.5 sp2 tai uudempi

Firefox 1.0 tai uudempi

Huom.

• Jos käytetään vanhempia versioita yllä mainituista Internet-selaimista tai jos JavaScriptia tai evästeitä ei ole sallittu Internet-selaimessa, voi esiintyä ongelmia näytössä ja toiminnoissa.

• Ei-suositelluissa Internet-selaimissa jotkut näyttöelementit voivat näkyä väärin.

• Jos käytät välityspalvelinta, muuta Internet-selaimen asetuksia. Ota yhteyttä verkon ylläpitäjään lisätietojen saamiseksi.

• Edellinen sivu ei välttämättä tule näyttöön, vaikka painetaan Internet-selaimen paluu-painiketta. Jos näin käy, paina Internet-selaimen päivitä-painiketta.

• Tulostimen tietojen päivitys ei ole automaattista. Napsauta [Päivitä] näyttöalueella päivittääksesi tiedot.