Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Etusivun avaaminen

Tässä osassa kuvataan etusivu ja kuinka se avataan Internet-selaimessa.

1. Käynnistä Internet-selain.

2. Kirjoita Internet-selaimen osoitepalkkiin “http://(tulostimen IP-osoite)/” avataksesi tulostimen tiedot.

Jos käytössä on DNS- tai-WINS palvelin ja tulostimen nimi on määritelty, voit kirjoittaa nimen IP-osoitteen sijaan.

Näyttöön tuleva nettisivu jakautuu seuraaviin osiin:

kuva

1. Valikkoalue

Valikko tulee näkyviin.

Jos napsautat valintaa valikkoalueella, sen tiedot tulevat näkyviin.

2. Valikot

Kunkin valikon tiedot tulevat näkyviin.

3. Otsikko

Linkki ohjetiedostoihin tulee näkyviin.

4. Ohje

Napsauttamalla saat esiin ohjetiedoston sisällön.

5. Työalue

Valikossa valitun kohdan tiedot tulevat näkyviin tähän.

Työalueelle tuleva tieto ei päivity automaattisesti.

Päivitä tieto napsauttamalla [Päivitä] työalueen oikeassa ylänurkassa.

Päivitä koko Internet-selaimen ikkuna painamalla [Päivitä] Internet-selaimen työkalupalkissa.