Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Tulostimen valvonnan asetukset

Käytä SmartDeviceMonitor for Client -sovellusta tulostimen tilan valvontaan.

Käyttääksesi SmartDeviceMonitor for Client -sovellusta, sinun tulee tehdä seuraavat asetukset:

1. Käynnistä SmartDeviceMonitor for Client.

SmartDeviceMonitor for Client -sovelluksen kuvake tulee näkyviin tehtäväpalkin ilmoitusalueelle.

Tämä ei tule näkyviin, jos klikkaat [Älä näytä tätä viestiä uudelleen].

2. Napsauta oikealla SmartDeviceMonitor for Client -kuvaketta ja valitse ponnahdusvalikosta valvottava tulostin.

3. Jos valvottavaa tulostinta ei näy listassa, osoita [Ominaisuus] ja napsauta sitten [Asetukset...].

SmartDeviceMonitor for Client -valintaikkuna avautuu.

4. Valitse valvottava tulostin ja valitse sitten [Valvottava kirjoitin] -valintaruutu kohdassa [Asetukset].

Jos valitset [Näytä tehtäväpalkissa] -valintaruudun, tulostimen tila näkyy tehtäväpalkin ilmoitusalueen SmartDeviceMonitor for Client -kuvakkeessa.

5. Napsauta [OK].

SmartDeviceMonitor for Client -valintaikkuna sulkeutuu ja valittua tulostinta valvotaan.

Huom.

• Katso tarkemmat tiedot siitä, miten kuvake näyttää tulostimen tilan SmartDeviceMonitor for Client -sovelluksen ohjeista.