Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

DHCP-palvelimen käyttö

Tätä tulostinta voi käyttää DHCP-ympäristössä. WINS-palvelinympäristössä tulostimen nimen voi rekisteröidä samanaikaisesti WINS-palvelimeen.

Huom.

• Seuraavia DHCP-palvelimen käyttöjärjestelmiä tuetaan: Windows 2000 Server, Windows 2003 Server, Windows NT 4.0 Server Service Pack 4 tai uudempi ja vakio-UNIX.

• DHCP-palvelimen antama IP-osoite voidaan tarkistaa konfigurointisivulta. Lisätietoja konfigurointisivun tulostuksesta, katso "Tulostuksen tilan ja asetusten tarkistaminen tulostimen ohjauspaneelilta (Lista/testitulostus)".

• Jos käytössä on useita DHCP-palvelimia, kaikkiin on tehtävä sama varaus. Tämä tulostin käyttää sen DHCP-palvelimen tietoja, joka vastaa ensin.