Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Käyttöohjeen asentaminen

Asenna käyttöohje seuraavien ohjeiden mukaan.

Jos käytit [Pika-asennus USB-liitännälle]- tai [Pika-asennus verkkoliitännälle]-toimintoa, käyttöohjetta ei tarvitse asentaa uudelleen.

Tärkeää

• Ohjeen esimerkissä on käytössä Windows XP -käyttöjärjestelmä. Toimintatapa saattaa olla erilainen muissa käyttöjärjestelmissä.

• Näyttö vaihtelee käyttöjärjestelmän mukaan.

1. Käynnistä Windows ja aseta mukana tuleva CD-levy CD-ROM-asemaan.

Sulje kaikki avoimet sovellukset.

Kun CD-levy on asetettu asemaan, esiin tulee [Driver, Manual & Utility] -valintaikkuna. Jos valintaikkuna ei avaudu, valitse [Oma tietokone] tai [Järjestelmänhallinta], kaksoisnapsauta CD-ROM-aseman kuvaketta ja kaksoisnapsauta sen jälkeen [SETUP.EXE]-tiedostoa.

2. Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta [OK].

3. Napsauta [Käyttöohje].

4. Lue käyttöoikeussopimus huolellisesti. Jos hyväksyt sen ehdot, napsauta [Hyväksyn käyttöoikeussopimuksen ehdot] ja napsauta sen jälkeen [Seuraava >].

5. Vahvista käyttöohjeen asennuspaikka ja napsauta [Seuraava >].

Jos haluat vaihtaa asennuskohteen, napsauta [Muuta...].

6. Vahvista kansio, jonne haluat asentaa käyttöohjeen, ja napsauta sitten [Seuraava >].

7. Napsauta [Asenna].

Asennus käynnistyy.

Asennuksen aikana näyttöön tulee viesti, jossa kysytään, haluatko luoda pikakuvakkeen työpöydälle. Valitse joko [Kyllä] tai [Ei].

8. Kun asennus on päättynyt, napsauta [Valmis].