Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Symbolit

Tässä käyttöohjeessa käytetään seuraavia symboleja.

VAROITUS

Käyttäjän turvallisuuteen liittyviä ohjeita.

Näiden tietojen laiminlyönti voi johtaa vakavaan tapaturmaan tai kuolemaan. Noudata ohjeita.

Ne löytyvät "Turvallisuustiedot"-ohjeesta.

TÄRKEÄÄ

Käyttäjän turvallisuuteen liittyviä ohjeita.

Näiden tietojen laiminlyönti voi johtaa lievän tai kohtalaisen henkilö- tai omaisuusvahingon. Noudata ohjeita.

Ne löytyvät "Turvallisuustiedot"-ohjeesta.

Tärkeää

Näihin kohtiin on syytä kiinnittää huomiota laitetta käytettäessä. Niissä on lisäksi selityksiä paperitukosten, alkuperäisten vahingoittumisen tai tietojen menetyksen luultavimpia syitä. Noudata ohjeita.

Huom.

Lisäselityksiä laitteen toiminnoista ja ohjeita käyttövirheiden ratkaisuun.

Viite

Symboli on lukujen lopussa.

Se osoittaa, mistä löytyy aihetta koskevia lisätietoja.

Laitteen näppäimet ja painikkeet.