RPCS-rasterprinterdrivere

Dette afsnit angiver filplaceringerne for de forskellige RPCS-rasterprinterdrivere og deres systemkrav.

Filplacering

Driverne findes i de følgende mapper på den medfølgende cd-rom.

• RPCS-rasterprinterdriver til Windows 98/Me

DRIVERS\RPCS_R\WIN9X_ME\DISK1

• RPCS-rasterprinterdriver til Windows 2000/XP/Vista og Windows Server 2003

DRIVERS\RPCS_R\XP_VISTA\DISK1

• RPCS-rasterprinterdriver til Windows NT 4.0

DRIVERS\RPCS_R\NT4\DISK1

Systemkrav for printerdriverne

• Computer

PC/AT-kompatibel med USB-interface

• Windows NT 4.0 printerdriver er ikke kompatibel med enhver version af Windows NT 4.0, der er udviklet til at køre på en RISC-processor (MIPS R-serie, Alpha AXP eller Power PC-processorer).

• Styresystemer

Windows 98/Me

Windows 2000/XP/Vista eller Windows Server 2003

Windows NT 4.0

• Visningsopløsning

Mindst SVGA 800 × 600 pixel