Visning af startside

Dette afsnit giver oplysninger om startsiden, og hvordan webbrowseren vises.

1. Åbn webbrowseren.

2. I webbrowserens adresselinje skal du indtaste“http://(printers IP-adresse)/” for at få adgang til printeren.

Hvis en DNS- eller WINS-server bruges, og printerens værtsnavn er angivet, kan du indtaste værtsnavnet i stedet for IP-adressen.

Den viste webside opdeles i følgende områder:

billede

1. Menuområde

En menu kommer frem.

Når du klikker på et punkt i menuområdet, vises oplysninger om punktet.

2. Faneområde

Der vises detaljer om hver menu.

3. Overskriftsområde

Linket til hjælp vises.

4. Hjælp

Brug Hjælp til at se indholdet af hjælpefilen.

5. Arbejdsområde

Oplysninger om et valgt punkt i menuområdet vises her.

Oplysninger, der vises i arbejdsområdet, opdateres ikke automatisk.

Hvis du vil opdatere oplysningerne, skal du klikke på [Opdatér] i øverste, højre hjørne af arbejdsområdet.

Hvis du vil opdatere hele webbrowservinduet, skal du klikke på [Opdatér] i webbrowserens værktøjslinje.