Kontrol af uautoriseret kopi

Hvis du vil forhindre uautoriseret kopiering, kan du indlejre mønstre og tekst, som er skjult i dokumentet. Du skal ikke bruge specielt papir til denne funktion. Hvis et dokument med sådanne tekst- eller billedmønstre kopieres af en kopimaskine eller en multifunktionsprinter, vil der fremkomme tydelige mønstre, eller kopien vil være overfarvet med gråt for at beskytte oplysningerne på originalen. Hvis du vil udskrive med beskyttelse mod uautoriseret kopiering, kan du bruge [Datasikkerhed ved kopiering] og [Masketype:].

Vigtigt

I dialogboksen over printeregenskaber skal du klikke på fanen [Opsætning] for at markere afkrydsningsfeltet [Uautoriseret kopi...].

Udskrivning af et dokument ved hjælp af [Datasikkerhed ved kopiering]

billede

1. Det mønster og den tekst, du har valgt, udskrives.

a: Tekst

b: Mønster

2. Dokumentet kopieres til maskinen, hvor datasikkerhed ved kopiering er installeret.

3. Dokumentet dækkes med gråt overtryk.

Udskrivning af et dokument ved hjælp af [Masketype:]

billede

1. Eksemplet på det mønster og den tekst, du har valgt, vises.

2. Dokumentet kopieres til kopimaskinen eller multifunktionsmaskinen.

3. Det mønster og den tekst, du valgte, vises.

Relaterede emner

Vigtig oplysning