Åbning fra et program

Hvis du åbner dialogboksen over printeregenskaber fra et program, vises fabriksindstillingerne. Skift indstillingerne som anvist, og udfør udskrivning.

Ændringer, der foretages her, gælder kun sammen med programmet og kun så længe programmet er åbent.

Nogle programmer ændrer muligvis indstillingerne af printeregenskaber automatisk.

Proceduren nedenfor er et eksempel for Paint (der medfølger i standardpakken for Windows).

Hvordan du åbner dialogboksen for printeregenskaber kan afvige afhængigt af programmet. Fra de fleste programmer kan boksen åbnes ved at klikke på [Udskriv...] eller [Sideopsætning...] i menuen [Filer] og derefter klikke på [Egenskaber] (Windows XP/Vista, Windows Server 2003: [Indstillinger]). Yderligere information findes i hjælp til det pågældende program.

1. I menuen [Filer] skal du klikke på [Udskriv...].

2. I navnelisten skal du vælge navnet på printeren og derefter klikke på Egenskaber (Windows XP/Vista, Windows Server 2003: Indstillinger).

Dialogboksen over printeregenskaber (Windows XP/Vista, Windows Server 2003: dialogboksen [Udskrivningsindstillinger]) vises.