Ændring af papirfremføringsmenuen

Følgende procedure er et eksempel på indstilling af Format i kassette.

1. Tryk på [Menu]-tasten på kontrolpanelet.

billede

2. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vise [Papirfremføring], og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Menu:
    Papirfremføring
  3. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vise [Format i kass.], og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Papirfremføring:
    Format i kass.
  4. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vise den kassette, du ønsker at angive, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Format i kass.:
    Kassette 1
  5. Tryk på tasten [pil op] eller [pil ned] for at vise det pågældende papirformat, og tryk derefter på [#Enter]-tasten.

Kassette 1:
    *A4 (210x297)

Indstillingen anvendes, og derefter vises menuen Papirfremføring igen.

6. Tryk på [Online]-tasten.

Det første skærmbillede vises.