Installation af DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client

Følg nedenstående procedure for at installere DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client.

Vigtigt

Du kan installere SmartDeviceMonitor for Client på en af følgende to måder:

Fuld installation

Installerer alle moduler.

Brugerdefineret installation

Du kan vælge de moduler, der skal installeres.

Dette afsnit forklarer proceduren for fuld installation.

1. Start Windows, og indsæt derefter den medfølgende cd-rom i cd-rom-drevet.

Luk alle åbne programmer.

2. Vælg et interface-sprog, og klik derefter på [OK].

3. Klik på [DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client].

4. Vælg sproget, der skal bruges i installationen, og klik derefter på [Næste >].

5. Klik på [Næste >].

6. Softwarelicensaftalen vises i dialogboksen [<Licensaftale>]. Når du har gennemlæst dens indhold, skal du klikke på [Ja] for at acceptere den.

7. Klik på [Fuld installation].

8. Vælg den mappe, du vil installere filerne i, og klik derefter på [Næste >].

9. Registrér program-mappen.

10. Klik på [Næste >].

11. Kontrollér den angivne indstilling, og klik derefter på [Næste >].

12. Klik på [Udfør].

Hvis du bliver bedt om at genstarte computeren efter installation af SmartDeviceMonitor for Client, skal du genstarte computeren.